Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Τεμάχισε και έκαψε στη σόμπα 40χρονη-Τι ψάχνει η αστυνομία

Οδηγείται στον ανακριτή ο 38χρονος ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι τεμάχισε και έκαψε στη σόμπα τη σορό 40χρονης, μετά τον θάνατό της από χρήση ουσιών.

Στη σύλληψη ενός 38χρονου για την ανθρωποκτονία σε βάρος 40χρονης γυναίκας στην περιοχή του Φιλύρου, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν, δυνάμει σχετικού Εντάλματος κ. Ανακριτή, μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης εξαφάνισης 40χρονης το Δεκέμβριο του 2018, η οποία διέμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης και έπειτα από την αξιοποίηση του συλλεχθέντος υλικού και την εξέταση του 38χρονου προέκυψε ότι, στις 28 Δεκεμβρίου του 2018 ευρισκόμενοι στην οικία του δράστη στην περιοχή του Φιλύρου, η γυναίκα απεβίωσε.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος απέκρυψε τη σορό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος δήλωσε ότι ο θάνατος της οφείλεται σε χρήση ουσιών. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι τεμάχισε και έκαψε στη σόμπα τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Θρίλερ με εξαφάνιση 40χρονης - Σενάρια φρίκης

Στη συνέχεια μετέβη στην οικία της 40χρονης στην περιοχή της Σταυρούπολης απ’ όπου αφαίρεσε κάρτες ανάληψης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα προβαίνοντας τμηματικά σε αναλήψεις χρηματικού ποσού και σε οικονομικές συναλλαγές με διάφορες επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της γυναίκας στο εξωτερικό.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του διαμερίσματος της 40χρονης και ένα καλοριφέρ που αφαίρεσε από το διαμέρισμά της.

Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό της σορού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.