Skip to main content

Φροντιστήριο για στελέχη της βιομηχανίας τροφόμων στο ΕΒΕΘ

Αντικείμενο είναι η στοχευμένη επαγγελματική κατάρτιση και η αντίστοιχη πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων – 1.200 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

Η παρουσίαση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κατάρτιση και πιστοποίηση επιστημονικών/τεχνικών στελεχών στη βιομηχανία τροφίμων και την περιβαλλοντική διαχείριση» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 17:30-19:30.

Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών ΠΤΚΔΜ/ΕΕΧ.

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η στοχευμένη επαγγελματική κατάρτιση - και η αντίστοιχη πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων – 1.200 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα (ανεξάρτητα του κλάδου απασχόλησης τους), στα ακόλουθα εκπαιδευτικά αντικείμενα, με άμεση θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας: 1. Επιστημονικοί/Τεχνικοί Υπεύθυνοι Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών και 2. Επιστημονικοί/Τεχνικοί Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους που, ως προς το εκπαιδευτικό επίπεδο, πρέπει να είναι κατ’ ελάχιστο: Πτυχιούχοι Χημικοί ή/και Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θετικών Επιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Επιστημών Υγείας, Περιβάλλοντος καθώς και Πολυτεχνικών Σχολών.

Η κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών, θα πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου εργασίας και για τη συμμετοχή σ΄ αυτήν προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα 5,00 ευρώ/ώρα (400,00 ευρώ/80 ώρες ).

Οι ενδιαφερόμενοι για την παρουσίαση του ανωτέρω προγράμματος, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019.

Για το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης και την αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος κατάρτισης, πατήστε εδώ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.