Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
x

ΦΣΘ: ΔΩΡΕΑ 1.000 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΟ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Άλματος Ζωής, αναγνωρίζοντας το αξιόλογο έργο που προσφέρει στις γυναίκες που μάχονται.

Στη δωρεά 1.000 προστατευτικών μασκών στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Άλματος Ζωής, αναγνωρίζοντας το αξιόλογο έργο που προσφέρει στις γυναίκες που μάχονται εναντίον του καρκίνου του μαστού, συμβάλλοντας καθοριστικά στη στήριξή τους.

«Ο Σύλλογός μας, με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, ανταποκρίνεται άμεσα και στέκεται πάντα αρωγός σε όσους συνανθρώπους μας χρήζουν βοήθειας, δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη στήριξή του», δηλώνει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσιος Ευγενίδης.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσ/νίκης Κυριακούλα Δερεκενάρη τονίζει ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η κίνηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να στηρίξει το έργο μας, καθώς μέσα από τη δική σας παρουσία, μπορούμε να υλοποιούμε όλα όσα ονειρευόμαστε και να στηρίζουμε κάθε γυναίκα με καρκίνο μαστού, την οικογένεια της, καθώς και να προάγουμε την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση στο ευρύτερο κοινό. Το να σας έχουμε δίπλα μας, ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, αποτελεί για εμάς κινητήριο δύναμη για να συνεχίζουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ