Skip to main content

Φθινοπωρινός και σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη-Βροχές και καταιγίδες

Για σήμερα στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες με σποραδικές καταιγίδες

Tοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την έναρξη της εβδομάδας, αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, την νύχτα στα βόρεια θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, με ένταση τοπικά 5 μποφόρ, βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Σε μικρή πτώση οι τιμές του υδράργυρου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες με σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Τα φαινόμενα, από το βράδυ, θα εξασθενήσουν κυρίως στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).