Skip to main content

Φθινόπωρο 2020: Οι 8 τάσεις που θα φορέσουμε σίγουρα τη νέα σεζόν

Οκτώ ευκολοφόρετα και γοητευτικά στυλ που προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές για τη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Από τη νέα ατζέντα της μόδας του φθινοπώρου κράτησε αυτά τα ευκολοφόρετα και γοητευτικά στυλ για να μην ξεχάσεις τι προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Men’s wool



Πλούσια καρό υφάσματα μετουσιώθηκαν σε δυναμικές ανδρόγυνες σιλουέτες. David Koma και Zadig & Voltaire ξεσκόνισαν το preppy στυλ με έντονα κοψίματα, ενώ για λίγη παραπάνω έμπνευση προτείνουμε να αρχίσεις να ψάχνεις ASAP στην γκαρνταρόμπα του άνδρα σου.

Βρετανικό καρό



Αισιόδοξο, τολμηρό και γεμάτο χρώμα φέτος, το σήμα κατατεθέν του αντισυμβατικού dress code θα φορεθεί από την κορυφή ως τα νύχια. Οι πολυμορφικές tailored δημιουργίες που θυμίζουν τα μίνι ταγέρ της Αλίσια Σίλβερστοουν στην ταινία «Clueless» και τα business appropriate καρό της Miu Miu είναι σε προτεραιότητα.

Retro noir



Μετά από αρκετές σεζόν με ανδρόγυνα κοστούμια ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για ladylike φούστες και φορέματα. Κρατάμε τα σακάκια, αλλά τονίζουμε τη μέση και πετάμε το γάντι σε νοσταλγικές 40s σιλουέτες που ενδυναμώνουν τη θηλυκότητα.

Θεατρικά μανίκια



Σύμφωνα με την ψυχολογία της μόδας, τα φουσκωτά μανίκια παραμένουν μέχρι σήμερα ένας αρκετά fashionable τρόπος να ξεχωρίζεις στυλιστικά. Οχι τυχαία, οι περισσότεροι σχεδιαστές επέλεξαν και φέτος να αντικαταστήσουν τις βάτες με XL σούρες υφάσματος.

Μακριά πλεκτά


Φορέματα σε μίνιμαλ γραμμές από φίνες πλέξεις, σε μήκος που πλησιάζει τους αστραγάλους, είναι η απόδειξη ότι το εξευγενισμένο στυλ της Καρολάιν Μπεσέτ-Κένεντι από τα 90s συνεχίζει να εμπνέει τους οίκους, ανεξάρτητα από τη σεζόν που διανύουμε.

Αλυσίδες



Η σχεδιαστική επιρροή του οίκου Bottega Veneta δεν έχει όρια ακόμα και στα κοσμήματα. Chunky χρυσές αλυσίδες κοσμούν τα αυτιά και το λαιμό, ενώ σε ανάλογη κατεύθυνση oversized λεπτές αλυσίδες χρησιμοποιούνται για φινίρισμα των αξεσουάρ.

Slouchy boots


Λίγες μπότες αγαπήθηκαν σε υπερθετικό βαθμό εξίσου από editors και it girls όσο οι δερμάτινες που σουρώνουν. Αντιπροσωπευτικές της 80s αισθητικής, ενσωματώνονται αρμονικά στη σύγχρονη γκαρνταρόμπα, αρκεί να μην καλύπτονται από στρώσεις υφάσματος.

Δερμάτινα πανωφόρια



Καλύπτουν σαν πέπλο προστασίας κάθε σύνολο και δίνουν αμέτρητες στυλιστικές επιλογές. Αυτή τη σεζόν είναι πιο πρακτικά με τσέπες και ζώνες σε ουδέτερη χρωματική παλέτα.

Πηγή: marieclaire.gr