Skip to main content

Φτωχότερη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, έφυγε από τη ζωή ο Ν. Τσίντογλου(vid)

Έχοντας αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στα εγκαίνια της Τούμπας αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Ο Νότης Τσίντογλου, ένα από τα αστέρια της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του 1950, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, κάνοντας πιο φτωχή την οικογένεια του Δικεφάλου.

Έχοντας αγωνιστεί για 13 χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα, από το από το 1947 ως το 1960, αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόμενος δεξιά στη μεσαία γραμμή ξεχώριζε με την τεχνική του κατάρτιση, την εξαιρετική του σέντρα και το φινετσάτο παιγνίδι του.

Έχοντας αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στα εγκαίνια της Τούμπας αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Κι αν οι παλιότεροι τον γνώριζαν μέσα από τα αγωνιστικά του χαρίσματα στο γήπεδο, πολλοί νεότεροι τον έμαθαν στις συγκινητικές του περιγραφές σε ιστορίες από το παρελθόν στο ντοκιμαντέρ για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, "Νοσταλγώντας το μέλλον" του Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη του Τσίντογλου στο αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τον είχε τιμήσει, αλλά και αφηγήσεις του στο ντοκιμαντέρ του Δικεφάλου για τα 90 χρόνια: