Skip to main content

Fundraising για τους Θεσσαλονικείς χορευτές Hooligang

Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 16.000 ευρώ, ώστε να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Είναι από την Θεσσαλονίκη και χορεύουν Hip Hop, Urban & Street Dance από το 2013. Τα κοινά χαρακτηριστικά τους είναι το ταλέντο, η ευγένεια, το ήθος, το ευ αγωνίζεσθαι και η σκληρή δουλειά.

Οι Hooligang έχουν εμπνεύσει πολλά νέα παιδιά να ασχοληθούν και να εκφραστούν μέσα από τον χορό αλλά έχουν σπάσει και τα στερεότυπα που υπήρχαν για το ποιοι ασχολούνται με αυτό το είδος χορού. Όντας οι ίδιοι μαθητές με άριστες επιδόσεις και διακρίσεις σε πολλούς τομείς (στις φυσικές επιστήμες, τη ρητορική, τις καλές τέχνες, τον εθελοντισμό) και ακολουθώντας αυστηρό πρόγραμμα προπονήσεων και διατροφής όπως οι αθλητές και οι επαγγελματίες χορευτές αποτελούν το πλέον υγιές πρότυπο για τους εφήβους αποδεικνύοντας ότι: η δυνατή έκφραση συναισθημάτων, η ενσυναίσθηση της μουσικής, η ανάγκη του ανήκειν και η σωματική έκρηξη που μπορεί να έχει η εφηβεία μπορούν να εκφραστούν μέσα από το χορό και να αποτελέσουν παράγοντα σωματικής και ψυχικής ισορροπίας.

Έχουν πετύχει αυτό που καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει: έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση επί τρεις συνεχόμενες χρονιές στους πανελλήνιους αγώνες Hip Hop International στην κατηγορία εφήβων (13-18) Κάθε χρόνο η διάκριση τους αυτή τους δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στην Αμερική κάθε καλοκαίρι, ένα όνειρο τους όμως που έως τώρα δε μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και στήριξης τέτοιων πρωτοβουλιών από την πολιτεία.

Φέτος το παγκόσμιο θα γίνει από 5 έως 10 Αυγούστου στο Φοίνιξ της Αριζόνα και οι HOOLIGANG ζητούν τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουν επιτέλους να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 16.000€ ώστε να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και συμμετοχής στο παγκόσμιο.

Στηρίξτε την ομάδα πατώντας εδώ.