Skip to main content

FUNtasticά Χριστούγεννα στην Τούμπα -Τι θα βρείτε στο πάρκο (φωτο+vid)

Η μαγεία των Χριστουγέννων κατοικεί και φέτος στο FUNtastic Park, στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού στην Τούμπα.

Δεκάδες παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, νόστιμες λιχουδιές, μουσική και χαμόγελα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρει κανείς στο FUNtastic Park, που ετοίμασε για τους Θεσσαλονικείς ο Εμπορικός Σύλλογος, στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού στην Τούμπα.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα σπιτάκια και τα χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια είναι μαγική. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται καθημερινά το πάρκο για να παίξουν και να διασκεδάσουν, να κάνουν βόλτα και να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. 

Η είσοδος στο πάρκο γίνεται εντελώς δωρεάν. Το FUNtastic Park είναι ανοικτό για το κοινό και οι επισκέπτες μπορούν να μπουν απλά και μόνο για να κάνουν βόλτα, χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Ακόμα και το αντίτιμο για τα παιχνίδια, δεν ξεπερνά τα τρία ευρώ. 

Στο πάρκο υπάρχει ειδικός χώρος με παιχνίδια για παιδιά από δύο ετών, ενώ, πέρα από τα συναρπαστικά παιχνίδια λούνα παρκ, οι επισκέπτες θα βρουν περίπτερα με προϊόντα από επιχειρήσεις της πόλης. 

Ασφαλώς, από το πάρκο δεν λείπει το Σπίτι του Άγιου Βασίλη που υποδέχεται τα παιδιά για να γράψουν γράμμα και να βγουν φωτογραφίες. Επιπλέον, στους χώρους του πάρκου και μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιούνται καθημερινά πολλές χριστουγεννιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις