Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

FURNIDEC BUSINESS:ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΑΙ INTERIOR DESIGN ΣΤΗ ΔΕΘ

Η μακροβιότερη διαχρονικά έκθεση του κλάδου είναι το πεδίο, που θα αποτυπωθούν όλες οι νέες τάσεις για το έπιπλο και το interior design.

Βασικός μοχλός ανάπτυξης για τον κλάδο του επίπλου με έμφαση στην εξωστρέφεια αποτελεί για μία ακόμη χρονιά η Furnidec Business, που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η μακροβιότερη διαχρονικά έκθεση του κλάδου είναι το πεδίο, που θα αποτυπωθούν όλες οι νέες τάσεις για το έπιπλο και το interior design με παρουσία περίπου 145 προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών από όλη τη χώρα, την Κύπρο και την Τουρκία.

Η Furnidec Business προσεγγίζει την πλειοψηφία των επαγγελματιών από τους κλάδους επίπλου, design και διακόσμησης, δίνοντας μεγάλη έμφαση τόσο στο οικιακό, όσο και στο επαγγελματικό έπιπλο.

Η έκθεση, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, φιλοξενεί επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.

Η Furnidec Business είναι εμπλουτισμένη και φέτος με παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες αναβαθμίζουν την προστιθέμενη αξία της.

Στο επίκεντρο τους βρίσκεται το συνέδριο «Furniture Export Marketing Forum», με αντικείμενο την υφιστάμενη κατάσταση του κλάδου επίπλου στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα αμιγώς επαγγελματικό συνέδριο που θα αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση του κλάδου στη χώρα μας.

Στόχος του είναι και η ανάλυση της σπουδαιότητας της εξωστρέφειας και της διείσδυσης των Ελλήνων κατασκευαστών επίπλου στις διεθνείς αγορές.

Για το σκοπό αυτό, θα παραβρεθούν ορισμένοι εξέχοντες ομιλητές όπως ο κ. Matteo Grigolini, ερευνητής και εκπρόσωπος  του Κέντρου Βιομηχανικών Μελετών, CSIL Μιλάνο, που θα προβεί σε αναλύσεις βάσει των τελευταίων report του Ινστιτούτου.

Επιπρόσθετα, εκ μέρους του φορέα Enterprise Greece, θα μιλήσουν και οι κ.κ. Βελισσάριος Δότσης, Διευθύνων Σύμβουλος & Μένος Αγγελάκης, αρμόδιος συντονιστής για θέματα εξαγωγικού εμπορίου.

Το 1st Furniture Export Marketing Forum θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 18 Μαρτίου από τις 15.30 έως τις 19.30.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ