Skip to main content

Γ. Αμανατίδης: Μαχητής και πολιτικό ον ο Νίκος Κοτζιάς

Μιλώντας για την οικονομία πως όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

«Αυτή είναι η εβδομάδα της Θεσσαλονίκης» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης καλεσμένος στην εκπομπή «Επί κοινωνία» της ΕΡΤ3, αναφερόμενος στις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις, με παρόντα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Για την οικονομία ανέφερε πως η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και οι νέες προσλήψεις μαζί με κοινωνικά προγράμματα και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και η αύξηση του κατώτατου μισθού, που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό, δείχνουν πως βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στη συνέχεια μίλησε για τις διαφορετικές θέσεις βουλευτών και στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών και την επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Κοτζιά μετά την παραίτησή του λέγοντας πως «ο Νίκος Κοτζιάς είναι μαχητής και πολιτικό ον. Εκτιμά τις πολιτικές εξελίξεις και στηρίζει την κυβέρνηση».