Skip to main content

Γ. Καρατζαφέρης: Λέξη για Siemens- εθνικά δεν είπαν οι δυο μεγάλοι

Κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, το θέμα του ονόματος των Σκοπίων έχει τελειώσει...
"Οι δύο μονομάχοι δεν έχουν πει κουβέντα στην προεκλογική περίοδο για τα εθνικά θέματα, την υπόθεση "Ζήμενς" και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης» και επιπλέον ότι «δεν έχουν πει τίποτα για την τρομοκρατία, που υφίσταται η Αθήνα» με αφορμή την ληστεία, στην Καλλιθέα, και τον τραυματισμό πατέρα και κόρης.
Αυτά τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα.

«Το όνομα "Μακεδονία" έχει τελειώσει μετά την άδεια, που δόθηκε για την προσγείωση του αεροσκάφους στην Κέρκυρα» και ότι «το ελληνικό βέτο έχει να κάνει πλέον μόνο με το πρόθεμα». Είπε ακόμη ότι «το τουρκικό κράτος κάνει ό,τι θέλει στη Θράκη», επικαλούμενος σχόλια τουρκικών μέσων ενημέρωσης για την υποψηφιότητά του στη Ροδόπη και συμπλήρωσε ότι «οι πτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών φθάνουν μέχρι την Σκύρο».

Ζήτησε, μάλιστα, «να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση την ευθύνη της φύλαξης των συνόρων από την απειλή της Τουρκίας», διότι «οι εξοπλισμοί κοστίζουν στον ελληνικό προϋπολογισμό». Ακόμη, ζήτησε τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων και από τους λαθρομετανάστες, για το θέμα των οποίων, υπενθύμισε ότι κατέθεσε πρόταση «για ύπαρξη ποσόστωσης στον αριθμό παραμονής τους στην Ελλάδα».

Για την οικονομία και τις επιπτώσεις από τη διεθνή κρίση, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι «για να βγει η χώρα από την κρίση, χρειάζονται χρήματα» και «αυτά μπορούν να βρεθούν, γιατί υπάρχουν στην παραοικονομία. Πρόσθεσε δε, ότι «με την μείωση του ΦΠΑ θα γυρίσει η αγορά».