Skip to main content

Γαλαμάτης: Η κοινωνική ευαισθησία δεν είναι Αριστερή αποκλειστικότητα

Είναι μια υπέρτατη αξία, που υπηρετείται σωστά όταν έχει σχέδιο, στρατηγική και αποφασισμένους ανθρώπους να την υπηρετήσουν, είπε ο υποψήφιος

«Η κοινωνική ευαισθησία δεν είναι ένα δόγμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά παραδοσιακά επιχειρούν να καπηλευθούν. Είναι μια υπέρτατη αξία, που υπηρετείται σωστά όταν έχει σχέδιο, στρατηγική και αποφασισμένους ανθρώπους να την υπηρετήσουν», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Γαλαμάτης, σε παρέμβασή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αναπτυχθεί η Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Γαλαμάτης τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε ατμομηχανή ανάπτυξης για τη Βόρεια Ελλάδα και τη βαλκανική ενδοχώρα. «Διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό, γεωστρατηγικό σημείο, λιμάνι, πανεπιστήμια, αναξιοποίητο παραλιακό μέτωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πάντως ότι εκείνο που λείπει είναι η συνέργια, η συνεργασία όσων ασχολούνται με τα δημόσια με τα τοπικά πράγματα, τομέας στον οποίο είναι διατεθειμένος να συμβάλει καταλυτικά. Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, έχει διατυπώσει δημόσια την πρόταση του για τους 5+1 αναπτυξιακούς πυλώνες, με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί μια αυτοδύναμη Θεσσαλονίκη.

Προηγουμένως, ο κ. Γαλαμάτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM 104.9, κάλεσε τους πολίτες στις 7 Ιουλίου, να υπερψηφίσουν το κοστολογημένο και δομημένο πρόγραμμα που διατύπωσε ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ευδιάκριτο στόχο μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Για την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι εφαρμόζει μια μπαγιάτικη προεκλογική τακτική του '80, με παροχές (όπως οι τελευταία των 120 δόσεων), με fake news και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.