Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ: Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ

Οι πολιτικές αυτές εφαρμόστηκαν πριν από 20 χρόνια, τραυμάτισαν τον πολίτη και εμείς δίνουμε μάχη να τις ξεχάσουμε, είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Μυρίζει ναφθαλίνη ο προεκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 ο υποψήφιος στην Α’ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Γαλαμάτης, σχολιάζοντας τη μέθοδο που ακολουθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να προβάλλουν τις θέσεις τους και να αντιπολιτευτούν τις θέσεις και το πρόγραμμα της ΝΔ.

«Οι πολιτικές αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Εφαρμόστηκαν πριν από 20 χρόνια, τραυμάτισαν τον πολίτη και εμείς δίνουμε μάχη να τις ξεχάσουμε, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ τις επαναφέρει», υπογράμμισε ο κ. Γαλαμάτης.

Αναφερόμενος στην πολιτική του ατζέντα είπε ότι η Θεσσαλονίκη έχει πολλές δυνατότητες να γίνει κόμβος της ευρύτερης περιοχής και η Νέα Δημοκρατία έχει τον τρόπο να το αξιοποιήσει. Υπογράμμισε ότι για να γίνει κάποιος καλός πολιτικός πρέπει να προϋπάρξει ως πολίτης και να έχει προσωπικά βιώματα από τον τόπο που ζει.

Αναφερόμενος στο μήνυμα που λαμβάνει απο τους πολίτες, είπε ότι η ΝΔ είναι στην πιο καλή της στιγμή, εκπέμπει ενωτικό μήνυμα στον κόσμο και έχει πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ