Skip to main content

Γαλατσόπουλος: Επιθυμία να γίνει ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Κάλεσμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στο ντέρμπι «Δικεφάλων» με την ΑΕΚ έκανε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος έκανε κάλεσμα στους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στο ντέρμπι «Δικεφάλων» με την ΑΕΚ. Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Ιβάν Σαββίδη ιδιοκτήτη του τμήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το "διπλό" του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ και για το ματς που θα γίνει στο "Παλατάκι": "Ηταν μια σημαντική νίκη. Καταφέραμε και σπάσαμε την έδρα, κάναμε το 1-0 και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε, έστω και με έναν πόντο. Το κυριότερο είναι πως θα πρέπει να έχουμε γεμάτο γήπεδο, με την ατμόσφαιρα που ξέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να δημιουργεί έτσι ώστε να παίξουμε στο γήπεδό μας στα πλέι οφ και να δούμε ακόμη πιο δυναμικούς αγώνες. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει τον προπονητή και τα παιδιά".

Για τις αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ κατά την διάρκεια του αγώνα (σ.σ. τις διαμαρτυρίες για την διαιτησία) που έγινε στο ΟΑΚΑ. "Είναι τραγικό να συζητάμε για τέτοια πράγματα όταν η ΑΕΚ κέρδιζε με 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 10 πόντους κέρδιζε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ απλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια πήρε την νίκη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Το τι κάνουν οι άλλοι, δεν ασχολούμαι".

Για την στήριξη του κόσμου στον αγώνα του Σαββάτου: "Πιστεύω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί και θα έρθει να στηρίξει την ομάδα και να συνεχίσουμε στα πλέι οφ. Μετά πιστεύω πως θα είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα για τον κόσμο, για την ομάδα και για τον προπονητή. Θα είναι δικαίωση όλων των προσπαθειών που έγιναν όλο τον χρόνο. Νομίζω πως το αξίζει αυτή η ομάδα να περάσει στα πλέι οφ γιατί η ομάδα είχε ατυχίες και κάποια άτυχα παιχνίδια. Είχε και κάποιες κακές εμφανίσεις".

Για την εμπειρία που έχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Έχει έμπειρο προπονητή αλλά και έμπειρους παίκτες Ευρωλίγκας όπως είναι ο Βασιλειάδης, ο Τέπιτς και ο Σχορτσανίτης. Νομίζω πως είναι δουλειά του Μαρκόπουλου για να αντιμετωπιστεί σωστά η ΑΕΚ το Σάββατο. Θέλουμε ένα γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα δίχως κανένα παρατράγουδο στο γήπεδο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος. Έχει τιμωρηθεί ήδη και θα πρέπει να διατηρήσουμε την έδρα μας στα πλέι οφ".

Για το ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα είναι παρών στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 ετών του ΠΑΟΚ: "Έχει κληθεί και από όσο ξέρω από τον κ. Μαλέλη που είναι ο σύμβουλός του, θα είναι παρών ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουμε. Θα τιμηθούν όλες οι ομάδες, μπάσκετ και ποδοσφαίρου".

Για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να παίξει με τον Άρη στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση: "Ας μην προτρέχουμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας, γι' αυτό παλεύουμε. Το θέμα είναι το τέλος και μετά θα κρίνουμε τι ήταν σωστό και τι λάθος. Πάντως με την πέμπτη θέση που κατέλαβε η ομάδα στην κανονική περίοδο και όσο κι αν αυτό ακούγεται τρελό και παράλογο, σε σχέση με τα χρήματα που δόθηκαν και σε σχέση με τα ρόστερ που υπάρχουν, όσο κι αν ακούγεται κακό αυτό, είναι πετυχημένη. Σίγουρα εμείς θέλουμε το καλύτερο και θέλουμε να περάσουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε την καλύτερη θέση".

Για το αν έχει κληθεί ο Ιβάν Σαββίδης να παρακολουθήσει τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Όχι, αυτή την στιγμή ασχολούμαστε με το οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο προπονητής από σήμερα μαζί με τα παιδιά, θα ασχοληθούν με το αθλητικό κομμάτι. Αν είναι στη Θεσσαλονίκη ο κ. Σαββίδης, σίγουρα θα κληθεί να είναι παρών γιατί ο άνθρωπος που θα ενώσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με τον κ. Σαββίδη θα δούμε τα επόμενα χρόνια πολύ καλές μέρες σε όλα τα επίπεδα".

Για την πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ: "Ο κ. Σαββίδης στηρίζει την ομάδα του μπάσκετ. Αν δεν υπήρχε ο κ. Σαββίδης δεν θα υπήρχε σήμερα το μπάσκετ για να συζητάμε. Είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα, την βοηθά οικονομικά. Για εμάς είναι μεγάλη ευτυχία να έχουμε αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μας και να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή πως χτυπάμε την πόρτα και ανοίγει. Και παίρνουμε θετική απάντηση σε ό,τι ζητάμε. Από εκεί και πέρα προχωράμε έτσι ώστε κάποια στιγμή η επιθυμία μας να γίνει πράξη. Και η επιθυμία μας είναι ο κ. Σαββίδης είναι να γίνει ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ. Είναι δίπλα και βοηθάει. Και γενικά ο κ. Σαββίδης είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ και δηλώνει παρών κάθε φορά που ζητείται η βοήθειά του. Ο κ. Σαββίδης είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και είναι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ. Ήρθε στο βόλεϊ δύο φορές και νομίζω πως έχουν καταλάβει όλοι πως έχει πάθος, στόχος και όραμα με τον ΠΑΟΚ. Και στο τέλος θα δικαιωθεί".