Skip to main content

Γαλατσόπουλος: Ο Σαββίδης θα αποφασίσει πότε θα εμπλακεί στην ΚΑΕ

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στο μπασκετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ μίλησε ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στο μπασκετικό κομμάτι του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Στο μπάσκετ συνεχίζουμε τον αγώνα μας εδώ και τρία χρόνια. Γίνεται τεράστια προσπάθεια. Δε φεύγουμε από το πλάνο μας και ταυτόχρονα κάνουμε σημαντικές κινήσεις. Όπως αυτή η μεγάλη επιτυχία με τον Βασιλειάδη που απέδειξε πόσο πολύ ήθελε να γυρίσει. Εκεί κρίνεται κάποιος αν είναι ΠΑΟΚτσής. Και οι άλλες κινήσεις μας είναι πολύ σημαντικές. Κλείσαμε πάντως για τη θέση του πλέι μέικερ. Στόχος μας τώρα ένας καλός ψηλός στη θέση Νο 5. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε, αλλά από τους 52 πιστωτές έχουν ξοφληθεί οι 40. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η ομάδα βγήκε τρίτη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όλο αυτό όμως δε συνδυάζεται με τη στήριξη του κόσμου. Είναι πρώτα για την ομάδα η στήριξη, όχι για τα πρόσωπα."

Για την βοήθεια που προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης και το ενδεχόμενο να εμπλακεί και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Κατ' αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιβάν Σαββίδη. Το ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ είναι επειδή μας στήριξε και πέρσι και φέτος. Όπως βέβαια και ο κύριος Κοντομηνάς και ο κύριος Αμοιρίδης. Η στήριξη του Σαββίδη είναι φανταστική. Είναι πλέον ενήμερος για τα πάντα και είναι προσωπικά δικό του θέμα πότε θα εμπλακεί ιδιοκτησιακά. Κάποια στιγμή θα γίνει και το επόμενο βήμα. Υπάρχει πάντως συνεχής στήριξη από τον Σαββίδη. Είναι μεγάλο όπλο που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε."

Για το αν η απόκτηση Βασιλειάδη είχε θετικό αντίκτυπο στα διαρκείας: "Η απόκτηση Βασιλειάδη δεν έχει καταγραφεί στα εισιτήρια διαρκείας. Καταλαβαίνω την κρίση, αλλά κι εμείς κάναμε όλες τις κινήσεις ώστε το εισιτήριο να είναι πολύ φθηνό. Το κάθε παιχνίδι να στοιχίζει 3-4 ευρώ και να μπορεί ο καθένας να δει και πρωτάθλημα και Ευρώπη."

Για τη φανέλα Μπερμπάτοφ που δόθηκε στον Τσίπρα στη ΔΕΘ: "Θα δώσουμε και μια φανέλα Μπερμπάτοφ στον Τσακαλώτο, γιατί αυτήν την κράτησε ο Τσίπρας. Ο Τσκαλώτος μου είπε κατ’ ιδίαν ότι είναι ΠΑΟΚτσής. Μάλιστα η γιαγιά του, του έλεγε ιστορίες για τον ΠΑΟΚ και του έμαθε την έκφραση… μπιζίμ ΠΑΟΚ."