Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019
x

«ΓΑΛΑΖΙΟ» ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ

Οι υποψήφιες ευρωβουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό μπαρ της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους στελεχών από το γαλάζιο στρατόπεδο.

Πάρτι για την προώθηση των υποψηφιοτήτων της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου και της Ελένης Παναγιωταρέα, διοργανώθηκε χτες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την ανοιχτή ομιλία της κ. Ασημακοπούλου, με θέμα «Για την Ελλάδα που μας αξίζει στην Ευρώπη του αύριο», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Holiday Inn».

Ιθύνων νους του πάρτι, που έγινε στο «Salto» στην Καρόλου Ντηλ ήταν ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου, ο οποίος παρουσίασε στους καλεσμένους τις δυο υποψήφιες ευρωβουλευτίνες της ΝΔ.

Στο πάρτι παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και στελεχών της ΝΔ Θεσσαλονίκης, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Δημήτρης Σταμάτης και Θεόδωρος Καράογλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι (Τσογκαρλίδης, Γάκης, Τουντούρη, Ουγγρίνης, Χατζηδημητρίου, Κιούπκας κ.ά.), η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου, οι πολιτευτές Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Μιχάλης Γεράνης, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, η πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά, καθώς τα γνωστά κομματικά στελέχη Θανάσης Κουλουτμπάνης και Αστέριος Τσουκαλάς.

Τις δυο υποψήφιες ευρωβουλευτίνες παρουσίασε ο Αντώνης Οικονόμου, καθώς τον συνδέει μαζί τους μακρόχρονη φιλία, ενώ οι κ.κ. Ασημακοπούλου και Παναγιωταρέα ζήτησαν τη στήριξη των Θεσσαλονικιών και τους δυο από τους τέσσερις σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο...
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ