Skip to main content

Γαλάζιο ρήγμα στο Πανόραμα

Μπορεί να προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη επέλεξε να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Νυφούδη, ο οποίος έχει τη στήριξ
Της Χρύσας Κυριακού


Μπορεί να προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη επέλεξε να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Νυφούδη, ο οποίος έχει τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Η πρώην υποψήφια «γαλάζια» δήμαρχος Πανοράματος, Ελευθερία Ταραλάικου, δεν προχωρά μόνη της καθώς την ακολουθούν και άλλα γαλάζια στελέχη της παράταξης «Πανόραμα- Μπροστά» που είναι επικεφαλής και τα οποία αντιτίθενται στην υποψηφιότητα του εκλεκτού του κόμματος, Ιγνάτιου Καϊτετζίδη. Την απόφασή της αυτή μάλιστα θα ανακοινώσει αύριο το μεσημέρι.

Όπως επισημαίνει η ίδια, με τη συνεργασία της με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέο Πρόσωπο για το δήμο -Δημοτική Συσπείρωση Πολιτών» επιθυμεί να συμβάλει στην αλλαγή σελίδας στο νέο καλλικράτειο δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη και να προωθήσει τη λύση των χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.

Και ο Μποζίνης

Αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος δημοτικής αντιπολίτευσης στο δήμο Πυλαίας, Στέφανος Μποζίνης, φαίνεται πως επέλεξε διαφορετικό δρόμο από τον κ. Καϊτετζίδη, καθώς εξετάζει τη δυνατότητα αυτόνομης πορείας. Και αυτό γιατί ο κ. Καϊτεζίδης αποφάσισε τη συμμετοχή του γιου του δημάρχου Πυλαίας, Β. Καρτάλη, Γιάννη στο ψηφοδέλτιο της νέας διαδημοτικής παράταξης. Ο κ. Μποζίνης θεωρεί ότι η απόφαση αυτή ακυρώνει την πολιτική συμφωνία που έχει προηγηθεί μεταξύ τους για αποκλεισμό στελεχών της διοίκησης Καρτάλη στο ψηφοδέλτιο.