Skip to main content

Γάλλος δερματολόγος πέτυχε λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι

Λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι, αλλά με «πιστόλι», υπόσχεται μια επαναστατική μέθοδος που εφηύρε Γάλλος γιατρός, ο δόκτορ Μορίς Ντρέι.

Λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι, αλλά με «πιστόλι», υπόσχεται μια επαναστατική μέθοδος που εφηύρε Γάλλος γιατρός ,ο δόκτορ Μορίς Ντρέι, κατακτώντας τον κόσμο της κοσμετολογίας. Όσες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν και πάλι νεανικό δέρμα και πρόσωπο, αλλά φοβούνται την επέμβαση έχουν τώρα τη δυνατότητα να το πετύχουν με τη μέθοδο  αυτή .

 

Ο Γάλλος ειδικός, ο οποίος με το «μαγικό πιστόλι» του κάνει θαύματα, εγχέει στο πρόσωπο χημικές ουσίες οι οποίες ονομάζονται «διφασικά φωσφορικά άλατα ασβεστίου» και πετυχαίνει να αναδομήσει τα μάγουλα ενεργοποιώντας ξανά τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου, η οποία μειώνεται ή σταματά με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι πετυχαίνει «σιδερωμένο» δέρμα χωρίς να απαιτείται νυστέρι.

 

Τα χημικά αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως στην πορσελάνη και τις οδοντικές σκόνες και ιατρικά ως αντιόξινα ή συμπληρώματα ασβεστίου. Για το λίφτινγκ προσώπου χρησιμοποιούνται μικρομόρια των ουσιών, που αιωρούνται μέσα σ΄ ένα τζελ υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που βρίσκεται στο σώμα για να ενυδατώνει το δέρμα, είναι το κύριο υλικό για πολλά φίλερ προσώπου, γιατί εισχωρεί βαθιά και γεμίζει τις ρυτίδες. Τόσο το οξύ όσο και τα διφασικά φωσφορικά άλατα ασβεστίου βιοδιασπώνται με το χρόνο.

 

Η μέθοδος θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλής και αυτό αποδεικνύεται από τις πελάτισσες του Γάλλου δερματολόγου, μεταξύ των οποίων είναι από πρώτες κυρίες μέχρι σταρ της ροκ.


Η πραγματική βελτίωση της εικόνας του ασθενούς που υποβάλλεται στην εν λόγω μέθοδο εμφανίζεται μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων από την εφαρμογή της θεραπείας, ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν έξι μήνες.

 

Η θεραπεία αρχίζει με δυνατό μασάζ με προϊόν που έχει βάση τα μούρα και μ΄ ένα χημικό πίλινγκ. Έτσι αποβάλλονται τα νεκρά κύτταρα. Ακολουθεί η παροχή ενός κοκτέιλ ελαστίνης, πολυβιταμινών, μεταλλικών αλάτων και υαλουρονικού οξέος σε όλο το πρόσωπο με το «πιστόλι». Για να γίνει αυτό προηγείται η επάλειψη του προσώπου του ασθενούς με αναισθητική κρέμα, ώστε να μην αισθανθεί τον παραμικρό πόνο.


Πηγή: Espresso