Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

«Θα είναι πιο εύκολο με ζευγάρι ΠΑΟΚ-Άρης να διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο, αλλά πιο ασφαλής περίπτωση είναι το ΟΑΚΑ», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής.

Την επιθυμία της ΕΠΟ να πιέσει ώστε ο τελικός κυπέλλου να διεξαχθεί με κόσμο εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Μάνης Γαβριηλίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου:

Για το εάν θα γίνουν με κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών: «Η στάση της ΕΠΟ δεν μπορεί να πούμε ότι είναι θετική ή αρνητική γιατί είναι θέμα πολιτείας. Θα είναι χαρά για όλους μας να γίνουν με κόσμο, αρκεί να είναι ασφαλές. Η πολιτεία ακόμη δεν έχει ζητήσει την άποψή μας. Αύριο θα τα συζητήσουμε από κοντά».

Για τους διαιτητές των ημιτελικών κυπέλλου: «Απ’ ότι ξέρω ένας λόγος που δεν θα υπήρχαν ξένοι ήταν το πρόβλημα της καραντίνας, γι’ αυτούς που θα ερχόταν από το εξωτερικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά βλέπουμε ότι, μέχρι στιγμής, τα παιχνίδια γίνονται μόνο με Έλληνες. Αν τυχόν και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση ξένων εγώ τι να πω; Θα το δει η επιτροπή διαιτησίας, είναι καθαρά θέμα δικό της».

Για το κατά πόσον ο τελικός κυπέλλου μπορεί να προηγηθεί του φινάλε των play-off: «Εδώ που ζούμε όλα είναι πιθανά. Σαν πάγια τακτική ήταν η χρονιά να κλείνει με τον τελικό κυπέλλου, όπως και στα τοπικά. Περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Super League για τις ημερομηνίες. Θα γίνουν οι ρεβάνς των ημιτελικών και μετά θα κριθεί».

Για το εάν μπορεί να γίνει τελικός κόσμο: «Θα πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση αλλά πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην το θέλει. Να υπάρχει ένα ποσοστό φιλάθλων, τουλάχιστον, που να χαρεί τον αγώνα. Το θέμα θα επανεξεταστεί μετά το ζευγάρι που θα βγει.

Για το αν είναι κεκλεισμένων ή όχι και αυτή θα είναι μία παράμετρος. Θα είναι πιο εύκολο με ζευγάρι ΠΑΟΚ – Άρης να διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο, αλλά πιο ασφαλής περίπτωση είναι το ΟΑΚΑ. Εγώ ξέρω ότι γίνονται έργα αυτή την στιγμή στο Καυταντζόγλειο. Θα γίνει μία επιλογή: η καλύτερη δυνατή. Υπάρχουν και άλλα γήπεδα στην Βόρεια Ελλάδα. Πάντως, άλλοι θα αποφασίσουν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ