Skip to main content

Γαζάκης: Θα καταφέρουμε να μπούμε στο δημοτικό συμβούλιο

Ο Αντώνης Γαζάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης στην οδό Συγγρού 31, Θεσσαλονίκης.

Την πεποίθησή του ότι «θα καταφέρουμε να μπούμε στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, ώστε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, τις οποίες ήδη επεξεργαζόμαστε», εξέφρασε ο επικεφαλής του σχήματος «Πόλη Ανάποδα - Δύναμη Ανατροπής», Αντώνης Γαζάκης.
    
«Οι Θεσσαλονικείς πολίτες θέλουν μια διαφορετική φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης» είπε και πρόσθεσε: «H αισιοδοξία μου για την εκλογή μας από τις κάλπες σήμερα, προκύπτει από την εικόνα που σχηματίσαμε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου».
    
Μεταξύ άλλων, ο κ. Γαζάκης επανέλαβε ότι «ο συνδυασμός Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής, είναι ένα συλλογικό σχήμα που προέκυψε από γενική συνέλευση και απαρτίζεται από περισσότερες από δέκα οργανώσεις, διαφορετικών ιδεολογικών αποχρώσεων». Διευκρίνισε μάλιστα ότι η υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του συνδυασμού «είναι αποτέλεσμα συλλογικής απόφασης και είναι καθαρά τυπικό το θέμα».
     
Ο κ. Γαζάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης στην οδό Συγγρού 31, Θεσσαλονίκης.