Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019
x

ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΦΩΤΟ)

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η τοποθέτηση των επιγραφών με το brand της Μασούτης στα καταστήματα της Προμηθευτικής στην Αττική και την Άνδρο.

Τα πρώτα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στην Αθήνα είναι γεγονός, καθώς η «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ» ξεκίνησε και προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην τοποθέτηση των επιγραφών με το brand της στα καταστήματα της Προμηθευτικής Τροφίμων στην Αττική και την Άνδρο.

Μετά την έγκριση της εξαγοράς της Προμηθευτικής από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στις 27 Ιουλίου η Μασούτης ξεκίνησε άμεσα τις διαδικασίες ένταξης στο δίκτυό της των 57 καταστημάτων της αλυσίδας στην Αττική και την Άνδρο. Η τοποθέτηση των επιγραφών Μασούτης στα εν λόγω καταστήματα ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες οκτώ-δέκα ημέρες.

Στόχος είναι στις αρχές Σεπτεμβρίου όλα τα καταστήματα να λειτουργούν υπό το brand Μασούτης και έχουν το ίδιο look and feel και για τους καταναλωτές της Αττικής.

Η εξαγορά της Προμηθευτικής είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί στα 42 χρόνια αναπτυξιακής πορείας της Διαμαντής Μασούτης, της αλυσίδας, η οποία αποτελεί market leader του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα. Μετά από αυτή τη στρατηγική κίνηση στην αγορά της Νότιας Ελλάδας το δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας αυξήθηκε εντυπωσιακά και διαθέτει 329 εταιρικά καταστήματα, αποτελώντας έτσι πλέον μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις του κλάδου. Αναπτύσσεται, δε, γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια, στην Αττική και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Θάσο και Άνδρο.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ