Skip to main content

Γεμάτη κόσμο χθες η πλατεία Αριστοτέλους παρουσία αστυνομικών (φωτο)

Μικροί και μεγάλοι, φορώντας μάσκες, επέλεξαν για τη βόλτα τους χθες βράδυ την στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους - Εκεί βρισκόνταν και δύο περιπολικά

Βόλτα στην στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, επέλεξαν χθες βράδυ να κάνουν πολλοί Θεσσαλονικείς, παρά τα μέτρα και τις προειδοποιήσεις των ειδικών για περιορισμό των μετακινήσεων την εορταστική περίοδο.

Μικροί και μεγάλοι, φορώντας μάσκες, επισκέφθηκαν την πλατεία προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τα δύο μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τη φάτνη.

Στο σημείο επί της οδού Μητροπόλεως βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις με δύο περιπολικά. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του φωτογραφικού πρακτορείου Intime.

Πάντως η εικόνα με τον κόσμο στο κέντρο της πόλης δεν συνάδει με τα όσα λένε οι ειδικοί οι οποίοι κρούουν συνεχώς καμπανάκι κινδύνου για την κατάσταση με την πανδημία στη Θεσσαλονίκη.

Αν και υπάρχει μείωση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πρέπει να τηρούνται τα μέτρα καθώς η κατάσταση είναι εύθραυστη ακόμα στην πόλη.