Skip to main content

Γεμάτο από χριστουγεννιάτικα καλούδια το bazaar του δήμου Θεσσαλονίκης

Xειροποίητες κατασκευές, σαπουνάκια, λικέρ, κοσμήματα, κούπες και ο,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί βρίσκονται στους πάγκους του δημαρχείου.

Τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα θα βρει κανείς στο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τις 20:00 σήμερα στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου, χειροποίητες κατασκευές, σαπουνάκια, λικέρ, κοσμήματα, κούπες και ο,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί έχουν πάρει τις θέσεις τους στους πάγκους.

Mε την αγορά των προϊόντων αυτών στηρίζονται οι προσπάθειες του ορφανοτροφείου «Μέλισσα», του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων των Αμέα του Ιδρύματος «Άγιος Δημήτριος» αλλά και των φίλων του ΚΕ.ΠΕ.Π «Άγιος Δημήτριος», τα παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες του συλλόγου «ΣΥΖΩΗ», τον σύνδεσμο προώθησης εθελοντικής αιμοδοσίας ατόμων με μεσογειακή αναιμία «Πηγή Ζωής», το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού», τις δράσεις του συλλόγου «Μιλάμε για τον αυτισμό», το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, να συμβάλετε στην πραγματοποίηση των ονείρων παιδιών με σοβαρές ασθένειες στηρίζοντας το «Make a Wish», τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης με το «Σκοπός Ζωής», και τους φιλοζωικούς συλλόγους Προστασία Αδέσποτων Ζώων «Αγάπη», «Αδέσποτος Πλανήτης» και «ΖΩ.Ε.Σ. και ο «Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών».