Skip to main content

Γέμισε η Σουρωτή στη σημερινή προπόνηση

Γέμισε η Σουρωτή στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, εφτά ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από τις Εθνικές ομάδες και τέθηκαν στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για τη μάχη του Σ
Γέμισε η Σουρωτή στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, εφτά ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από τις Εθνικές ομάδες και τέθηκαν στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για τη μάχη του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, Σαλπιγγίδης και Μαλεζάς επέστρεψαν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης και Γιακουμής ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική U21 της χώρας μας, ενώ ο Ζουέλα γύρισε από την Αγκόλα, όπου πρωταγωνίστησε στη νίκη της Εθνικής του ομάδας.

Μάλιστα, αν συνυπολογίσει κανείς τη χθεσινή επιστροφή των Ελ Ζαρ και Μουσλίμοβιτς που επέστρεψαν από Μαρόκο και Βοσνία αντίστοιχα, αντιλαμβάνεται ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, δεδομένου ότι όλα τα βασικά στελέχη της ομάδας επέστρεψαν υγιή.

Μάλιστα, σήμερα αναμένονται οι Βιεϊρίνια και Μπουσαϊντί. Ο πρώτος αγωνίστηκε 80 λεπτά στον αγώνα της Εθνικής U23 της Πορτογαλίας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ ο δεύτερος είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας, χωρίς, ωστόσο, να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων. Πλέον, όμως, η κατάστασή του παρουσιάζεται βελτιωμένη και αναμένεται να είναι έτοιμος για τη μάχη του ΟΑΚΑ.

Βέβαια, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος δέχτηκε τις φιλοφρονήσεις των συμπαικτών του για το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι με τη φανέλα της Εθνικής.