Skip to main content

Γενεθλίου (ΑΕΛ): Δύσκολος αντίπαλος ο Άρης, πρέπει να είμαστε έτοιμοι

«Ξεκινήσαμε χθες και επίσημα, ήταν πολύ καλό το κλίμα, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά», δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας των «λεόντων».

Για τις προσεχείς ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ΑΕΛ Λεμεσού με τον Άρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM» Κύπρου, η Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τα όσα δήωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας των «λεόντων»:

Για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη: «Ξεκινήσαμε χθες και επίσημα, είχαμε κάποιες απουσίες λόγω άδειας και ο Αντόνια λόγω εθνικής. Ήταν πολύ καλό το κλίμα, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

Αν θα γίνει φιλικό πριν την προετοιμασία στη Βουλγαρία: «Στις 5/7 με την Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο, δεν θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο, θα γίνει στο προπονητικό μας κέντρο».

Για την εκδρομή για Θεσσαλονίκη: «Είναι κάτι που συζητάμε, δεν μπορεί να συνδυαστεί εκδρομή με τους ποδοσφαιριστές λόγω του ότι θα μεταβούμε απευθείας από Βουλγαρία. Έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες οι τιμές».

Για τα διαρκείας: «Πρέπει να έχουν διαρκείας για το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ευχάριστο ότι υπήρξε αύξηση τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι μόλις 169, πολύ χαμηλός αριθμός. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Αύριο θα γίνει η συνέλευση για να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της ομάδας».

Για την συνέλευση: «Θα προσμετρηθεί για τις επόμενες κινήσεις, δεν είναι καθοριστικό, ευελπιστούμε να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση από την προηγούμενη φορά, προς όφελος της ομάδας και κανενού άλλου».

Για τον Λάφερτι και τα σενάρια: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, είναι απόδειξη ότι ο προγραμματισμός δεν έχει σταματήσει, ευελπιστούμε σε προσθήκες, δεν σχολιάζουμε ονόματα".

Αν ψάχνει επιθετικό η ΑΕΛ: «Σε κάποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση, εξαρτάται και από το οικονομικό. Έχουμε και επιστροφές ποδοσφαιριστών εκτός από ανανεώσεις».

Για τον Βοζίνια: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες».

Για Μπενίτεθ-Τόρες: «Έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση».

Για τον μικρό τον Μιχαηλίδη: «Θα πάει στην Αμερική, έχει επιλεχθεί για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και θα συνδυάσει σπουδές στα οικονομικά με υποτροφία. Είναι παράδειγμα προς μίμηση».