Skip to main content

Γενεθλίου (ΑΕΛ):Η κάρτα φιλάθλου δεν θα χρειαστεί στους φίλους του Άρη

«Είναι κοντά η Κύπρος με την Ελλάδα, δεν θα υπάρχουν προβλήματα, είμαι σίγουρη», δήλωσε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη επικοινωνίας των «λιονταριών».

Τα δεδομένα για την αναμέτρηση στην Κύπρο ανάμεσα στην ΑΕΛ Λεμεσού και τον Άρη, την κάρτα φιλάθλου, αλλά και που θα τοποθετηθούν οι φίλοι των Θεσσαλονικέων στο «AEK Arena» της Λάρνακας ανέλυσε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», η Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας των «λιονταριών»:

«Θα αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την UEFA για τον ορισμό των ημερομηνιών διεξαγωγής των αγώνων. Γνωρίζουμε όλοι τις ημερομηνίες που έχουν δοθεί αρχικά, δεν θα αλλάξουν λογικά, αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι. Το απόγευμα θα έχουμε επίσημη ενημέρωση κι από εκεί και πέρα θα πράξουμε αναλόγως.

Η κάρτα φιλάθλου δεν θα επηρεάσει τους φίλους του Άρη πάντως, που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο. Μόνο τους φιλάθλους της ΑΕΛ θα επηρεάσει. Απλά, για να βγει το εισιτήριο χρειάζεται η αστυνομική ταυτότητα. Είναι κοντά η Κύπρος με την Ελλάδα, δεν θα υπάρχουν προβλήματα, είμαι σίγουρη. Γνωριζόμαστε λίγο-πολύ και δεν θα βρούμε προβλήματα.

Δεν υπερβαίνει τα 17-18 ευρώ το εισιτήριο για την αναμέτρηση στην Λάρνακα, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ. Θέλουμε να έχουμε προσέλευση κόσμου, έχουμε ταλαιπωρηθεί μέσα στην χρονιά, ζούσαμε αγώνες σε άδεια γήπεδα και ελπίζουμε να εξαντληθούν τα εισιτήρια που θα δοθούν στον Άρη.

Το γήπεδο ''ΑΕΚ Arena'', είναι 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Κύπρου. Κι αυτό είναι θετικό για τους ανθρώπους του Άρη. Οι φίλοι του Άρη θα τοποθετηθούν στο πέταλο του γηπέδου».