Skip to main content

GENIKI Bank: Νέα στεγαστικά προγράμματα

Τη διάθεση των νέων της στεγαστικών προγραμμάτων GENIKI - Φτιάξτο μόνος σου ανακοίνωσε η Geniki Bank, μέλος του γαλλικού ομίλου Societe Generale.
Τη διάθεση των νέων της στεγαστικών προγραμμάτων GENIKI - Φτιάξτο μόνος σου ανακοίνωσε η Geniki Bank, μέλος του γαλλικού ομίλου Societe Generale. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα προγράμματα παρέχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης του δανείου, ώστε το στεγαστικό του κάθε πελάτη να είναι πραγματικά μοναδικό. Προσφέρουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ σταθερού και κυμαινόμενου επιτοκίου.

Σταθερό επιτόκιο 3,50% για το πρώτο έτος ή 3,90% για τα πρώτα 2 έτη ή προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο πλέον προκαθορισμένου περιθωρίου από 2,10%, που παραμένει σταθερό για όλη τη διάρκεια του δανείου. Παράλληλα παρέχουν δυνατότητα διαμόρφωσης της μηνιαίας καταβολής, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Επιλογή σταθερής δόσης για πάντα, ανεξαρτήτως των διακυμάνσεων των επιτοκίων. Μείωση ή αύξηση της δόσης. Παράλειψη έως και τριών δόσεων το χρόνο. Τα προγράμματα ισχύουν και στις περιπτώσεις μεταφοράς υπολοίπων στεγαστικών δανείων από άλλες τράπεζες.