Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ

Η νησιωτική ομάδα απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του για να προμηθευτούν εισιτήρια και να παρακολουθήσουν τον αγώνα εναντίον του «Αυτοκράτορα».

Γενική είσοδο στα 10 ευρώ όρισε ο Ήφαιστος Λήμνου ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης εναντίον του Άρη ενημερώνοντας τους φιλάθλους του για τα εισιτήρια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της νησιωτικής ομάδας:

«Ο Ήφαιστος Λήμνου επιστρέφει «σπίτι» του για την έβδομη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League καθώς θα υποδεχτεί τον  Άρη και σε θέλει δίπλα του στο «Νίκος Σαμαράς»! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πως από σήμερα Δευτέρα (11/11) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης (16/11, 15:45) και η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα παιδικά (από έξι ετών και άνω, με έκπτωση 50%) 5 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

* www.viva.gr

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).

*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:45) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ