Skip to main content

Γενική Συνέλευση στις 5 Ιουνίου για ΑΜΚ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» απηύθυναν κάλεσμα στους μετόχους της εταιρείας για να συμμετάσχουν σε ΓΣ αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Κάλεσμα στους μετόχους της εταιρείας σε Γενική Συνέλευση στις 5 Ιουνίου αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για άλλα θέματα απηύθυνε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 05.06.2020 στις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»«ΠΑΟΚ» – ΠΑΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 05.06.2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 05 Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4548/2018.

Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

Εκλογή συμπληρωματικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου

Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4548/2018 και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.Θεσσαλονίκη, 14.05.2020ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».