Skip to main content

Γεννηματά: Ακοστολόγητα ρουσφέτια στο «παράλληλο πρόγραμμα»

Το ζήτημα της επιβίωσης και εξυγίανσης των ελληνικών επιχειρήσεων, έθεσε η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στην πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με τo προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Αναφερόμενη στο παράλληλο πρόγραμμα, η ίδια είπε ότι ήταν ψηφισμένες ρυθμίσεις και πολλά ακοστολόγητα ρουσφέτια με τα οποία επιχειρήθηκε δημιουργία εντυπώσεων.

Παράλληλα, κα. Γεννηματά έθεσε στην ΕΕΤ το ζήτημα της επιβίωσης και εξυγίανσης των ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να προστατευθούν και οι θέσεις των εργαζομένων.

«Ανησυχούμε ιδιαίτερα μετά τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια για να μην καταλήξουν στα χέρια των ξένων funds. Τα κοράκια, όπως συνήθιζε να λέει ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε τις τράπεζες να εγγυηθούν τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να μειώσουν τις προμήθειες από τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποφέρουν από τα capital controls.

«Και βεβαίως ζητήσαμε τα πλάνα αναδιάρθρωσης των τραπεζών να μην συνδεθούν με ομαδικές απολύσεις εργαζομένων» κατέληξε.