Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

Καλλιεργήσατε τον εφησυχασμό, προχωρήσατε χωρίς σχέδιο, ανοίξατε τα πάντα χωρίς ελέγχους και μέτρα προστασίας, τόνισε η κ. Γεννηματά.

«Οι Έλληνες κ. Μητσοτάκη επέδειξαν και φιλότιμο και ευθύνη, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας. Η χαλάρωση του Ιουλίου ήταν αποκλειστικά δική σας ευθύνη» σχολιάζει η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη σημερινή παραίνεση του πρωθυπουργού «να ενεργοποιήσουμε και πάλι το εθνικό μας εμβόλιο, που δεν είναι άλλο από το φιλότιμό μας, κι όλοι μαζί να τηρήσουμε τα μέτρα τα οποία μας υποδεικνύουν οι ειδικοί».

«Καλλιεργήσατε τον εφησυχασμό, προχωρήσατε χωρίς σχέδιο, ανοίξατε τα πάντα χωρίς ελέγχους και μέτρα προστασίας, και με τις αντιφατικές αποφάσεις σας δημιουργήσατε σύγχυση» υποστηρίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας πως οι υπουργοί και τα στελέχη της κυβέρνησης «έδωσαν επανειλημμένα το κακό παράδειγμα».

«Έτσι πλήξατε και την αξιοπιστία σας. Τώρα η απειλή είναι προ των πυλών, και οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Έστω και τώρα εφαρμόστε επιτέλους, ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα προστασίας, με λογική και συνέπεια, βασισμένο στις προτάσεις των ειδικών. Μόνο έτσι θα λειτουργήσει όπως και στην αρχή το φιλότιμο των πολιτών και θα ενεργοποιηθεί και πάλι η στάση της ατομικής ευθύνης» δηλώνει η κ. Γεννηματά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ