Skip to main content

Γεννηματά για Βενιζέλο: Μου είπε πρώτος στο Επικρατείας ή τίποτα

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να συζητήσουν τους τρόπους της δικής του συμμετοχής στον προεκλογικό αγώνα.

Την εκδοχή της Φώφης Γεννηματά για το ραντεβού της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο παρουσιάζουν οι συνεργάτες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη η επικεφαλής του κόμματος αφού ανακοίνωσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο την πρόθεσή της να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Γιώργος Καμίνης, «του ζήτησε να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σε αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση».

Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος απάντησε, σύμφωνα με τους συνεργάτες της κ. Γεννηματά, «πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ή τίποτα».

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «επέλεξε τον Γιώργο Καμίνη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας για να σηματοδοτήσει πολιτικά τη σταθερή απόφαση για τη διεύρυνση του χώρου και την ενίσχυση του νέου πολιτικού φορέα ώστε να κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο.

Απόφαση που ανοίγει μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του Σύριζα για να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές. Για να ηττηθεί οριστικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη με τα πολιτικά χαρακτηριστικά της, θα συμβάλλει σημαντικά σε αυτό».

«Όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνουν συνεργάτες της κ. Γεννηματά.