Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
x

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κανει λόγο για αυταρχισμό του αρμόδιου υπουργείου «που δίνει τροφή σε όσους επιθυμούν την ένταση στα σχολεία».

Ότι παίζει κορώνα γράμματα υγεία και παιδεία κατηγορεί την κυβέρνηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Έχασε έξι μήνες. Ουσιαστικά απούσα. Επέβαλε τον συνωστισμό. Μόνο μέτρο οι μάσκες γίγαντες, φιάσκο για το οποίο κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη.Τώρα επιλέγει τη σύγκρουση με τους μαθητές, για να καλύψει τα δικά της λάθη», αναφέρει σε δήλωσή της.

«Ο αυταρχισμός του υπουργείου, δίνει τροφή σε όσους επιθυμούν την ένταση στα σχολεία. Εμείς θέλουμε σχολεία ανοιχτά και ασφαλή. Με 15 παιδιά ανά τμήμα. Συνεργασία με τους δήμους για περισσότερες αίθουσες. Πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού εκπαιδευτικών και ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας. Μείωση της ύλης και εφαρμογή της εκ περιτροπής διδασκαλίας για το κρίσιμο διάστημα. Εφαρμογή επικουρικά της εξ αποστάσεως διδασκαλίας», εξηγεί.

«Μέτρα τώρα . Ουσία και όχι απουσία», τονίζει η κ. Γεννηματά για να καταλήξει πως «οι αντιφάσεις και οι καθυστερήσεις σας κ. Μητσοτάκη, κλονίζουν την εμπιστοσύνη και τροφοδοτούν αρνήσεις και αντιδράσεις, σε βάρος της δημόσιας υγείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ