Skip to main content

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως μαγαζί με πελάτες

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την πεποίθησή της πως η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα, αποδίδοντας τυχόν ποινικές ευθύνες.

Την πεποίθηση πως η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα, ώστε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες εξέφρασε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TV CRETA.

«Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές, διότι αναδεικνύουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως μαγαζί, με πελάτες, αλλά και με παραμάγαζα που έρχονταν από το βαθύ κράτος της δεξιάς. Όλα αυτά δεν μπορούν να μείνουν έτσι και να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Έχουμε ζητήσει να παρέμβει η δικαιοσύνη και ήδη εστάλησαν τα στοιχεία από τη Βουλή. Η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα έτσι ώστε να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες και βεβαίως να σταλεί φάκελος στη Βουλή για τυχόν πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως μαγαζί και τα λέει αυτά ο κ. Παππάς, ο οποίος ήταν ο εκ δεξιών του Πρωθυπουργού, του κ Τσίπρα. Λέει λοιπόν ο κ. Παππάς, στο ηχητικό που ακούστηκε στην επιτροπή της Βουλής, ότι υπήρχε παραμάγαζο του κ. Παπαγγελόπουλου εντός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κάποιες φορές δημιουργούσε προβλήματα στο κεντρικό μαγαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και συνέχισε:

«Έτσι αντιμετώπιζε ο κ. Παππάς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ως κεντρικό μαγαζί. Και εγώ σας λέω, γιατί δεν θέλω να μασώ τα λόγια μου. Εδώ έχουμε τον εξ' απορρήτων του Πρωθυπουργού να μιλάει για την κυβέρνηση -μαγαζί και για το παραμάγαζο του κ. Παπαγγελόπουλου.Υπάρχουν αποκαλύψεις για το παρακράτος, στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο συγκυβερνήτης, κ. Καμμένος, το οποίο είχε πλοκάμια στην αστυνομία, ενώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι το γνώριζε από το 2016, όπως και ο κ. Τσίπρας που είναι ο επικεφαλής. Το «αφεντικό» του μαγαζιού τα γνωρίζει όλα αυτά και δεν κάνει τίποτα».