Skip to main content

Γεννηματά: Οι «πρώτη φορά αριστερά» δημιούργησαν τη νέα δεξιά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παρέλαβε μια χώρα έτοιμη να βγει από τα μνημόνια και την παραδίδει αιχμάλωτη για τα επόμενα χρόνια.

Η Φώφη Γεννηματά, από τη Χαλκίδα, όπου μίλησε λίγο πριν το μεσημέρι σε συγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αιχμηρή ήταν η κριτική προς τη ΝΔ. Ταυτόχρονα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η κ. Γεννηματά κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν το ΚΙΝΑΛ για να εφαρμοστεί μια προοδευτική πολιτική που θα οδηγήσει οριστικά στην έξοδο από την κρίση.

«Ήρθαν ως πρώτη φορά αριστερά και δημιούργησαν τη νέα δεξιά. Παρέλαβαν μια χώρα έτοιμη να βγει από τα μνημόνια και παραδίδουν μια χώρα αιχμάλωτη για τα επόμενα πολλά χρόνια, βυθισμένη στην κρίση, την ανασφάλεια και την αμηχανία. Καθηλώνουν την χώρα, υπονομεύουν επιπλέον τις προοπτικές της, φτωχοποιούν τον λαό. Φεύγουν αφήνοντας πίσω τους μεγάλη ζημιά και βαριά κληρονομιά. Ο κ. Τσίπρας όμως, ότι και να κάνει, θα κριθεί από τα έργα και τις ημέρες του. Η χώρα χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «πολακισμό» και καταλόγισε ευθύνες στη κυβέρνηση για τη τραγωδία στο Μάτι.