Skip to main content

Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου

Τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις σχολίασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος

Στην απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να θέσει εαυτόν εκτός του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις.

«Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή» τόνισε, χαρακτηριστικά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά από οποιαδήποτε θέση επιθυμούσε. Οι απόντες απλώς ενισχύουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείσα αν προσφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάποια θέση στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, η κα. Γεννηματά απάντησε καταφατικά. «Σε όποια περιφέρεια ήθελε με σταυρό» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ υπενθύμισε ότι την προηγούμενη Κυριακή «οι πολίτες υποχρέωσαν τον κ. Τσιπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών».

Σήμερα, συνέχισε, «θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στις περιφέρειες». Στόχος, όπως πρόσθεσε, είναι  να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες.

«Και αυτό σηματοδοτεί η επιλογή του κ. Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας» συνέχισε η κα Γεννηματά, απευθύνοντας προσκλητήριο στους απογοητευμένους ψηφοφόρους που «εγκαταλείπουν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ».