Skip to main content

Γεννηματά: Με το όπλο Τσίπρα οι απειλές Μητσοτάκη στους Έλληνες

«Αποκαλύπτεται ότι η προτεραιότητα της ΝΔ δεν είναι η πολιτική σταθερότητα αλλά το πώς θα κατακτήσει ανεξέλεγκτη την εξουσία», αναφέρει η κ. Γεννηματά

«Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής δεν είναι μόνο χρήσιμη, είναι και κρίσιμη ψήφος. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε δύναμη σταθερότητας και ομαλότητας. Ότι δεν θα αφήσουμε τη χώρα να μπει σε περιπέτειες. Ο κ. Μητσοτάκης υπερέβη τα εσκαμμένα. Ένα θεμιτό στόχο του να διεκδικεί την αυτοδυναμία, τον μετατρέπει σε ωμό εκβιασμό. Μητσοτάκης ή χάος, μας είπε. Ή εγώ μόνος ή ξανά εκλογές. Ποια πολιτική σταθερότητα μπορεί να εγγυηθεί έτσι; Απειλεί τον Ελληνικό λαό με το όπλο του κ. Τσίπρα», τονίζει σε συνέντευξή της στο «Βήμα» η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

«Αποκαλύπτεται ότι η προτεραιότητα της ΝΔ δεν είναι η πολιτική σταθερότητα αλλά το πώς θα κατακτήσει ανεξέλεγκτη την εξουσία», αναφέρει η κ. Γεννηματά

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός. Δεν μας ενδιαφέρουν οι υπουργικές καρέκλες», λέει η κ. Γεννηματά και τονίζει: «Δεν θέλουμε να οδηγηθεί η χώρα σε ακυβερνησία και ως υπεύθυνη αντιπολίτευση υπάρχουν τρόποι να διασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα και να συμβάλλουμε για να ολοκληρωθεί η Συνταγματική Αναθεώρηση, να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και να προχωρήσει η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους για να αλλάξουν οι απαράδεκτοι και επαχθείς όροι της συμφωνίας Τσίπρα».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ η πολιτική της ΝΔ θα διευρύνει τις ανισότητες. «Πολλοί θα βρουν ευκαιρία να αυξήσουν μόνο τα κέρδη τους. Όσοι είναι φτωχοί ή δεν έχουν αρκετά εισοδήματα για να ωφεληθούν από τις φορο-ελαφρύνσεις κινδυνεύουν να μείνουν στην ίδια κατάσταση απόγνωσης», λέει.

Και συνεχίζει λέγοντας, σε άλλο σημείο, ότι «με ανεξέλεγκτη δεξιά που θα σαρώνει κατακτήσεις και με ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο τον ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα, η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες. Μοναδική εγγύηση αποτελεί ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».