Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Ο Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

«Πολλοί λένε ότι αν ζούσε, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική σήμερα. Το πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά και η κόρη του, Φώφη Γεννηματά τον εξήρε με άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέροντας πως «νοιαζόταν για τον άνθρωπο, για όποιον είχε ανάγκη, νοιαζόταν για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Πόσο ανάγκη έχουμε και σήμερα από κάποιον να νοιαστεί...».

Μάλιστα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι ο πολιτικός Γιώργος Γεννηματάς ανήκει σε όλους τους Έλληνες. «Πολλοί λένε ότι αν ζούσε, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική σήμερα. Το πιστεύω. Όπως το πιστεύουν και εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες. Τίμησε την πολιτική και αγαπήθηκε από τον λαό», συμπληρώνει.

«Ήταν ο πολιτικός που συνέδεε το όραμα με τον ρεαλισμό και την ανθρωπιά, ήταν ο πολιτικός που εργαζόταν σκληρά για να βρει λύσεις, ήταν ο πολιτικός που ποτέ δεν έλεγε δεν μπορώ, αλλά ακόμα και στα δύσκολα έλεγε… ''το παλεύω για να κάνω τη χαραμάδα, παράθυρο ελπίδας''. Ήταν ο πολιτικός που άφησε παρακαταθήκη για την ενότητα του Ελληνισμού: ''απαιτείται εθνική συνεννόηση στην κορυφή και εθνική ομοψυχία στη βάση''. Ήταν ο πολιτικός που έγινε σημείο αναφοράς ήθους και αξιοπιστίας. Συμβολίζει τη φωτεινή πλευρά της πολιτικής», επισημαίνει.

Τέλος, η κ. Γεννηματά τονίζει τι θα έκανε σήμερα ο Γιώργος Γεννηματάς αν ζούσε: «Θα πάλευε. Αγώνας, αγώνας, αγώνας. Αυτό έλεγε, αυτό έκανε και μας δείχνει τον δρόμο…».

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ