Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
x

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει πότε θα αποκηρύξει τις πολιτικές της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή από το 2004 έως το 2009

Βολές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου της Ν.Δ. ότι το ΚΙΝΑΛ παλινωδεί σε ό,τι αφορά τη μετεκλογική του στάση.

«Καλά θα κάνει, λοιπόν, να ασχοληθεί με τις μεταλλάξεις της Ν.Δ., που ξεκίνησε ως δύναμη αντιμνημονιακή, οδήγησε τη χώρα δύο φορές σε εκλογές και, σήμερα, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης απειλεί τον ελληνικό λαό με το όπλο του κ. Τσίπρα, την απλή αναλογική. Την οποία κατά τα αλλά καταδικάζει και λέει πως, αν δεν είναι αυτοδύναμος, θα οδηγήσει τη χώρα ξανά σε εκλογές τον Αύγουστο» σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Γεννηματά κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει πότε θα αποκηρύξει τις πολιτικές της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή από το 2004 έως το 2009, που οδήγησαν στον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας και τελικά τη χώρα στην κρίση που μας ταλανίζει μέχρι και σήμερα.

«Είναι, λοιπόν, φανερό ότι το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή περιπέτειες», τόνισε η Φώφη Γεννηματά και υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη δημοκρατικής ομαλότητας, είναι η γνήσια πατριωτική δύναμη, είναι δύναμη εξόδου από την κρίση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ