Skip to main content

Γεννηματά: Ο Τσίπρας αποδείχθηκε ο πιο συνεπής χορηγός του Μητσοτάκη

Τα βέλη της εναντίον του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας από την Τρίπολη.

Σφοδρή επίθεση κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας από την Τρίπολη.

«Ο κ. Τσίπρας αποδείχθηκε ο πιο συνεπής και αποτελεσματικός Χορηγός της ΝΔ. Ανοίγει τον δρόμο του κ. Μητσοτάκη για να εφαρμόσει και αυτός με τη σειρά του με συνέπεια και αφοσίωση τα αδιέξοδα μέτρα λιτότητας που μας οδηγούν στον βυθό», σημείωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.  Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, είπε ότι «την ώρα που οι πολίτες αγωνιούν, Τσίπρας και Μητσοτάκης τσακώνονται ποιος είναι ο πιο καλός ο μαθητής στη Σχολή Λιτότητας του Βερολίνου και των Βρυξελλών».

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να παίζουν με τις τύχες του τόπου μας. Αρκετά με αυτό το «τανγκό ανευθυνότητας», σημείωσε.
«Ο Καραμανλής κόβει, ο Τσίπρας ράβει και ο Μητσοτάκης τάχα αμέριμνος προβάρει κουστούμι εξουσίας. Αλλά ο Ελληνικός λαός θα ακυρώσει τα σχέδια τους», συμπλήρωσε.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε ακόμα στις δικαστικές μάχες που αντιμετωπίζουν μέλη του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως το ΚΙΝΑΛ απαιτεί τη διαφάνεια αλλά δεν θα επιτρέψει η πολιτική ζωή του τόπου να μεταβληθεί σε αρένα λάσπης, γιατί αυτό θα πλήξει την Δημοκρατία.

«Ο πανικός του κ. Τσίπρα θα τον οδηγήσει να σπιλώσει τους πάντες. Προκειμένου να πλήξει την Δημοκρατική Παράταξη είναι ικανός να φθάσει μέχρι τον… Ελευθέριο Βενιζέλο! Είμαι αποφασισμένη να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη των εκατοντάδων χιλιάδων μελών και στελεχών της παράταξης που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια την ψυχή τους για την Χώρα και την Δημοκρατία με ήθος και εντιμότητα».