Skip to main content

Καταγγελία ότι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί εργάζονται στο Γεννηματάς (φωτο+vid)

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Γεννηματάς κατήγγειλε ότι ανεμβολίαστοι σήμερα έπιασαν κανονικά δουλειά, παρά το μέτρο αναστολής εργασίας

Σε καταγγελίες για το ζήτημα της εφαρμογής του μέτρου της αναστολής εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» προχώρησε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Πέτρος Κετικίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σήμερα έπιασαν κανονικά δουλειά, μπήκαν στα τμήματά τους, ενώ, όπως ανάφερε, κάποιους τους πήραν και τηλέφωνο από εχθές οι προϊστάμενοι των τμημάτων να προσέλθουν στην εργασία τους καθώς δεν βγαίνει το πρόγραμμα.

«Δεν υπάρχει αναστολή, στα προγράμματα εμφανίζονται τα ονόματά τους, ο διοικητής μάς είπε ότι όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν δουλεύουν, θα πάρουν ένα χαρτί από το τμήμα προσωπικού. Ούτε αυτοί ξέρουν κάτι, ενώ ο διοικητής μάς είπε ότι ακόμη και σήμερα μπορούν να πάνε να εμβολιαστούν, όταν από σήμερα ισχύει ο νόμος της κυβέρνησης, ότι όποιος κάνει μονοδοσικό, έρχεται μετά από 14 ημέρες, ενώ όποιος κάνει τα άλλα μετά από 1,5 μήνα άρα η κυβέρνηση έχει αναστείλει αυτό που μόνη της ψήφισε», επισήμανε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Όπως δήλωσε ο κ. Κετικίδης, στο Γεννηματά δεν έχουν εμβολιαστεί περίπου 60-70 εργαζόμενοι.