Skip to main content

Θεσσαλονίκη - Ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος: Γιατί δεν έκανα το εμβόλιο

Η ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος του Γεννηματάς που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό δίνει τη δική της οπτική για το περιστατικό.

Αναστάτωση προκάλεσε μια ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό λίγο πριν ξεκινήσει ένα χειρουργείο το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέδειξε η Voria.gr (διαβάστε ΕΔΩ) η ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος βγήκε θετική στον κορωνοϊό μετά από rapid test που πραγματοποίησε με αποτέλεσμα ήταν να «παγώσουν» όλες οι διαδικασίες και να αναζητηθεί άλλος αναισθησιολόγος προκειμένου να γίνουν οι χειρουργικές επεμβάσεις. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αρκετή καθυστέρηση στην εξέλιξη των χειρουργείων.

«Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο»

Η ίδια αναισθησιολόγος μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι δεν είναι η μοναδική γιατρός που βρέθηκε θετική στον ιό, όπως και άλλου δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. «Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν είμαι η μοναδικός γιατρός που βρέθηκα θετική και είμαι από τους γιατρούς που προσέχω. Είμαι από τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’ επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο», υπογραμμίζει.

Στη συνέχεια τονίζει ότι υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. «Κι αυτό το πράγμα ότι εξαιτίας μου κλείσανε χειρουργεία και ‘πάγωσαν’ τα χειρουργεία, πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν; Ντρέπομαι γι’ αυτούς που το κάνουν γιατί εκεί που μας χειροκροτούν ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει. Εγώ είμαι απ’ αυτούς που δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι και προσωπικοί και υγείας. Δεν είμαι κατά (σ.σ. του εμβολίου). Ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θ’ αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ό,τι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένεια του», καταλήγει.

Ο Πέτρος Κετικίδης, αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Γ. Γεννηματάς υπογράμμισε ότι: «το μεσημέρι ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε έκανε εξετάσεις rapid test, βρέθηκε θετική. Έκανε και μοριακό έλεγχο και απομακρύνθηκε στο σπίτι της».