Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

GEODE NAILS: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Η νέα τάση στο μανικιούρ ακούει στο όνομα geode nails και φυσικά έχει το δικό της hashtag στο instagram, που μετρά άπειρες δημοσιεύσεις.

Η ομορφιά και η δύναμή τους αποτελεί μυστήριο και πεδίο έρευνας από την αρχαιότητα. Χρησιμοποιήθηκαν από πολύ νωρίς σαν φυλαχτά, εκτιμήθηκαν σαν «πολύτιμα», στόλισαν βασιλείς.

Χάρη στη γοητεία τους, αλλά και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, θεωρούνταν ένας αληθινός θησαυρός. Ανεξάρτητα από το αν πιστεύεις ή όχι στην καλή τους ενέργεια, ήταν θέμα χρόνου, οι nail artists να εμπνευστούν από τα σχήματα και τα χρώματα των ορυκτών πετρωμάτων που είναι τόσο εντυπωσιακά, για να τα μετατρέψουν σε μορφή τέχνης για τα νύχια. Το αποτέλεσμα, απλά μοναδικό!

Η τάση αυτή στο μανικιούρ ακούει στο όνομα geode nails και φυσικά έχει το δικό της hashtag στο instagram, που μετρά άπειρες δημοσιεύσεις, σύμφωνα με το marieclaire.gr. Από το πλούσιο μοβ, στο rosy pink και το γαλαζοπράσινο, αυτά τα στολίδια της φύσης σε προκαλούν να επιλέξεις την απόχρωση που θεωρείς ότι σου ταιριάζει περισσότερο και να υιοθετήσεις το trend.

Πάρε μερικές ιδέες!

@20percentglitter

 

@nailtechnails

 

@nailthoughts

 

@nailsby.helenla

 

@anibiesbox

Κεντρική φωτογραφία - @buffcsjen
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ