Skip to main content

Γεωργία Παράσχου: Η μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση είναι η έκπτωση των ανθρωπίνων αξιών

H διευθύντρια της UNESCO Πειραιώς και Νήσων μιλάει στη Vwoman.gr για την αξία της προσφοράς και τι την ώθησε ώστε να προσφέρει στους ανθρώπους.

Κάποιοι άνθρωποι είναι συνυφασμένοι με την έννοια της προσφοράς. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Γεωργία Παράσχου. Ξεκίνησε την προσφορά της στον συνάνθρωπο από την παιδική ακόμα ηλικία, στις γειτονιές του Πειραιά.  Στην εφηβεία της έγινε η νεότερη διευθύντρια της UNESCO, έχοντας υπό την αιγίδα της την Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων.

Η Γεωργία Παράσχου μιλάει στη Vwoman για την αξία της προσφοράς. Θυμάται τι ήταν εκείνο που την ώθησε να ξεκινήσει να προσφέρει στους συνανθρώπους μας. Αποκαλύπτει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν με τον οργανισμό Humanity, που η ίδια ίδρυσε, δημιούργησαν μία πρωτοφανή αλυσίδα αγάπης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας. Τέλος, μας δείχνει το δρόμο της προσφοράς και μας καλεί στην ομιλία της που θα λάβει χώρα στις 14 Μαϊου, στο πλαίσιο του TEDxUniversityofMacedonia που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε τη συνέντευξη στη Vwoman.gr