Skip to main content

Γεωργιάδης από Θεσσαλονίκη: Ο εμπορικός κλάδος ξεπέρασε τον σκόπελο των δύσκολων χρόνων

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε από τη ΔΕΘ την ανάγκη για να αντέξει η οικονομία και η κοινωνία σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Στα Εγκαίνια του Περιπτέρου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. στα οποία συστεγάζεται και η «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη» συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής, των θεσμικών φορέων και της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο Υπουργός Ανάπτυξης, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού, απηύθυνε ομιλία στους παρευρισκόμενους. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Υπουργού, τόνισε πως ο Εμπορικός Κλάδος, πέρασε τον "σκόπελο" των πολύ δύσκολων χρόνων, ενώ επισήμανε πως ο ίδιος ανταποκρίνεται στα αιτήματα των θεσμικών εκπροσώπων του κλάδου κάνοντας μάλιστα δεκτό και το αίτημα της κατάργησης των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. κ .Παντελή Φιλιππίδη, τόνισε την ανάγκη για να αντέξει η οικονομία και η κοινωνία σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και ανέφερε χαρακτηριστικά πως "η κυβέρνηση αυτή θα είναι δίπλα στους πολίτες, τους εμπόρους "βάζοντας πλάτη" στα δύσκολα όπως έχει συνηθίσει άλλωστε"

Με τη σειρά του, ο κ. Φιλιππίδης, αφού ευχαρίστησε άπαντες για την δυναμική παρουσία τους στα εγκαίνια του περιπτέρου στην 86η ΔΕΘ, τόνισε πως ο  Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με την αδιάλλειπτη παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί έναν από τους πυλώνες σταθερότητας για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και τον Εμπορικό Κλάδο.