Skip to main content

Γεωργιάδης: Από την επομένη των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως επιδίωξη της παράταξης είναι να νικήσει με τέτοια διαφορά το κυβερνών κόμμα που δεν θα αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Στους πολιτικούς στόχους που η ΝΔ έχει θέσει στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν το 2019 αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης από την Κοζάνη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι η επιδίωξη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές είναι «να νικήσει με τέτοια διαφορά το κυβερνητικό κόμμα που δεν θα αφήνει περιθώρια για το ποιο είναι πρώτο κόμμα στην Ελλάδα. Από την επόμενη των ευρωεκλογών και εφόσον οι προβλέψεις θα επιβεβαιωθούν ο κ. Τσίπρας θα εκπροσωπεί το δεύτερο κόμμα».

Για τις Περιφερειακές εκλογές εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη «μπορεί να υπάρχει νίκη ακόμη και από τον πρώτο γύρο». «Ο μεγάλος στόχος της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2019 είναι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να πάει στο πολιτικό περιθώριο» και πρόσθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο επόμενος πρωθυπουργός «θα έχει λυμένα τα χέρια για να λάβει εκείνες τις αποφάσεις που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα».