Skip to main content

Γεωργιάδης: Εκπρόσωπος κατά του εμβολιασμού ο Πολάκης

Τι επισημαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης σχετικά με τα λεγόμενα του βουλευτή για τη θεραπεία μγια τον κορωνοϊό με τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Νέα επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, εξαπολύει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς τον ως «εκπρόσωπο κατά του εμβολιασμού».

Με ανάρτησή του στο Twitter το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στα λεγόμενα του κ. Πολάκη σχετικά με τα μονοκλωνικά αντισώματα τα οποία σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχουν ενταχθεί στην μάχη κατά της πανδημίας, αντί των εμβολίων.

Όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Πολάκης συνεχώς αναφέρεται «στα μονοκλωνικά αντισώματα και στην δήθεν συνωμοσία μας να τα στερήσουμε προς χάριν του κέρδους κάποιων εταιριών».

«Ψεύδος, συκοφαντία και συνωμοσία. Ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών…», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος παραθέτει σχετικά tweets επιστήμονα σύμφωνα με τον οποίον τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι ακριβά και δεν έχουν εγγυημένα αποτελέσματα.