Skip to main content

Γεωργιάδης για δημοσίευμα ΕΦΣΥΝ: Με έπιασε γέλωτας

Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που τον κατηγορεί για απευθείας ανάθεση έρευνας σε εταιρεία δημοσκοπήσεων

«Με έπιασε γέλωτας», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών στην οποία κατηγορείται για την απευθείας ανάθεση έρευνας σε εταιρεία δημοσκοπήσεων για προσωπικό του όφελος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στο Status πως «με έπιασε γέλωτας. Ισχυρίζεται η ΕΦ.ΣΥΝ ότι πληρώσαμε, το υπουργείο μου, το ΕΣΠΑ δηλαδή, την εταιρεία Interview του κ. Βασιλειάδη, με σκοπό να με ανεβάσει εμένα προσωπικά στους πίνακες της δημοφιλίας. Το πιο αστείο είναι ότι πριν την απευθείας ανάθεση με είχαν πρώτο σε αυτή την ιστορία και μετά την απευθείας ανάθεση με είχαν τρίτο ή τέταρτο. Αυτό είναι ακόμα πιο αστείο.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε πως «ήταν απευθείας ανάθεση. Ζητούσε το ΕΣΠΑ μια γρήγορη έρευνα για την πανδημία και ασφαλώς στα όρια που ορίζει ο νόμος των 20.000 ευρώ, δόθηκε στην εταιρεία Interview. Θα μπορούσε να δοθεί σε μια οποιαδήποτε άλλη εταιρεία».