Skip to main content

Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται νέα μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη

Από το βήμα του Thessaloniki Metropolitan Summit, ο υπ. Ανάπτυξης είπε πως τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί μια μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη.

Στις επενδύσεις που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του Thessaloniki Metropolitan Summit.

«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορεί κανένας δίκαιος κριτής να μη δει ότι στη Θεσσαλονίκη έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Ξεκίνησαν μεγάλες επενδύσεις όπως της Pfizer, της Cisko και της Deloitte που αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται, και τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ακόμη μια σημαντική ανακοίνωση τέτοιου επιπέδου για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε.

Επισήμανε, δε, ότι οι επενδύσεις πηγαίνουν καλά, τα δημόσια έργα προχωράνε και η οικονομία της Θεσσαλονίκη απολαμβάνει τη φροντίδα της κυβέρνησης.

Αναφορικά με την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την αντίδραση της κυβέρνησης στο κύμα αυξήσεων υπογράμμισε: «Θέλω να καλωσορίσω τον κ. Τσίπρα στις φιλελεύθερες πολιτικές, ως πρωθυπουργός έβαλε τους περισσότερους φόρους στους περισσότερους Έλληνες. Εχθές τον άκουσα να λέει ότι πρέπει η κυβέρνηση να μειώσει τους φόρους, έστω και αργά, φτάνει τα 40, έμαθε τι πρέπει να κάνει κανείς στη ζωή για να να βγάζει λεφτά να μειώνει τους φόρους. Τον καλώ αύριο να παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Πρωθυπουργού για να δει πως γίνεται η δουλειά» τόνισε και συνέστησε ψυχραιμία λέγοντας ότι μέχρι στιγμής η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα πληθυσμού και ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί το φαινόμενο και όπως αντιμετώπισε όλες τις μεγάλες κρίσεις, έτσι θα αντιμετωπίσει και τον εισαγωμενο πληθωρισμό.