Skip to main content

Γεωργιάδης: Κανένα παράθυρο για συνδιαχείριση του Αιγαίου με Τουρκία

«Η Τουρκία ψάχνει πολλές δεκαετίες την ευκαιρία για να πατήσει το πόδι στο Αιγαίο και αυτό δεν θα της το επιτρέψουμε», τόνισε από τις Σέρρες

Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι «σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορούμε να αφήσουμε ούτε κατά κεραία παράθυρο για συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία», έστειλε από τις Σέρρες όπου περιοδεύει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο πράγμα. Η Τουρκία ψάχνει πολλές δεκαετίες την ευκαιρία για να πατήσει το πόδι στο Αιγαίο και αυτό δεν θα της το επιτρέψουμε», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.

Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Θέλω τη ΝΔ πολιτικά κυρίαρχη, όπως ακριβώς την έφτιαξε, τη σχεδίασε, την ονειρεύτηκε και την πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν θέλω τη ΝΔ δευτεροαγωνιστή στην πολιτική ζωή, αλλά πρωταγωνιστή.

«Τη θέλω κάθε μέρα στο επίκεντρο των πολιτικών γεγονότων. Αυτό για να γίνει χρειάζεται ξανά ενέργεια, μαχητικότητα, νέα οργανωτική δομή, να την ανοίξουμε στην κοινωνία, να τη φέρουμε κοντά στον λαό, να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους και κυρίως να την κάνουμε να δώσει την ιδεολογική μάχη που χρειάζεται», κατέληξε.